Sygdom
Retningslinjer ved sygdom.
Som udgangspunkt kan jeg kun modtage raske børn. Derfor må jeres barn ikke komme i dagpleje, hvis det er sygt.
Der modtages ikke andre børn, fra andre dagplejer i gæstepleje, så smitterisikoen er mindre i marieglad.

Hvornår er et barn så for sygt til at komme i dagpleje ? Barnet skal kunne deltage i såvel indendørs som udendørs aktiviteter. Hvis barnet ikke kan dette, skal i holde det hjemme. Det gælder også, hvis jeres barn her en smitsom sygdom, feber eller diarre. Snark med mig hvis I er i tvivl.

Ved sygdom skal i give besked hurtigst muligt.
Når barnet kommer igen, skal der gives besked dagen før.

Bliver jeres barn syg i dagpleje i dagen løb, skal barnet hentes hjem. I såfald kontakter jeg jer. I tilfælde af sygdom og lignende er det meget vigtigt, at jeg har de korrekte telefonnumre, så jeg kan komme i kontakt med jer.

Hvis barnet lider af en smitsom sygdom, er det en god ide at fortælle mig, hvad barnet fejler således, at de øvrige forældre kan orienteres om, at deres børn "har været udsat for smittefare".

Medicin:
Under normale omstændigheder giver jeg ikke barnet nogen form for medicin. Hvis barnet på grund af en kronisk lidelse har behov for lægeordineret medicin, som du ikke selv har mulighed for at give, kan du aftale med mig, at jeg efter en grundig skriftlig vejledning giver medicin.

I tilfælde af at jeg bliver syg, skal du/I selv sørge for pasning. Jeg vil give besked inden kl 6.00 og giver besked senest kl 20.00 dagen før jeg forventer at være klar igen. (  men det er jeg heldigvis meget sjældent. ) Vikar er Malene min storesøster ☺️
Viktor tar fodbad

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.11 | 16:02

Hejsa Marianne
Sikke et initiativ du der har taget, ønsker dig alt mulig held og lykke med dit foretagende. Knus Lone

...
04.01 | 13:56
Min forside har modtaget 11
29.07 | 19:32
Hverdagen/åbningstid har modtaget 1
10.04 | 19:14
Om mig har modtaget 2
Du kan lide denne side