Omgivelserne.
Udfoldelse i trygge rammer.
Mit hjem og min dagpleje kendetegnes ved, at pasningen forgår i trygge og rolige omgivelser, hvor der både er hjerterum og husrum. Jeg har et adskilt legeværelse til dagplejebørnene og derudover bruger vi hovedsageligt køkkenalrummet og bryggerset. Børnenes legeværelse ligger centralt i forhold til køkken, bad og bryggers. Legeværelset er indrettet således at der er masser af pædagogisk legetøj, en sofa til afslapning og læsning af bøger, ledigt gulvplads til at lege på og hoppe og danse. Så vi har masser af plads både inde og ude. Når vi er udendørs, her er rammerne også trygge og med god plads til leg. Forhaven er lukket og overskuelig med gode legeredskaber, sandkasse, legehus, fugleredgynge, sti til at cykle på og frugttræer. Her er plads til fysiske udfoldelser og masser af leg.

Børnene får også mulighed for at være med i dagligdags gøremål 😉og herudover tager jeg på tur med børene og besøger andre private dagplejer, hvor børnene møder andre børn, vi - leger, synger og spiser frokost sammen.
( Måske kommer Flemming forbi med hans gravemaskine).

Jeg tilbyder en tryg og indholdsrig hverdag med kreative aktiviteter, hvor vi bruger årstiderne til inspiration. 
Vi fejre traditionerne - jul - fastelavn - påske - fødselsdage m.m med forskellige arrangementer.
Til fødselsdag køber jeg en lille gave til barnet fra dagplejen og hejser flaget. Hvis man har lyst til at invitere dagplejen hjem til fødselsdag, så kommer vi gene. Ellers fejre vi barnet i dagplejen.


vores cykler og biler.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.11 | 16:02

Hejsa Marianne
Sikke et initiativ du der har taget, ønsker dig alt mulig held og lykke med dit foretagende. Knus Lone

...
04.01 | 13:56
Min forside har modtaget 11
29.07 | 19:32
Hverdagen/åbningstid har modtaget 1
10.04 | 19:14
Om mig har modtaget 2
Du kan lide denne side